almiragerasimoff
16.03.2010 č 20.29
Almira Gerasimoff:

Kirjekaverit

Harrastan kirjeenvaihtoa ulkomaalaisten kanssa. Se on oikeastaan aika mukavaa kun saa oppia muiden maiden kulttuureista ja tavoista. Ja samalla kirjekaverini saavat oppia saamelaisuudesta ja suomalaisuudesta. Minulla on oikeastaan kirjekavereita joka puolelta maapalloa, mutta eniten taitaa olla Koreasta. Korealaiset ovat hyvin mukavia ja heitä kiinnostaa hyvin paljon Joulupukki ja Rovaniemi :D   On sitten mukava niille aina kertoa kaikkea. Kiira Korpikin on kuulemma kuuluisa siellä Koreassa päin. Kirjekaverini lähettävät yleensä myös minulle pieniä lahjoja, ja muistan myös lähettää heille salmiakkia ja muuta kivaa.

Kommeent
Šõõddi-a mâiʹd-ne miõʹlle? Koommend ääʹšš!
Komment (10)

Kategorii Hääʹsǩ tueʹjjeed

10 vasttõssâd “Kirjekaverit”

 1. Pauliina Pauliina ǩeʹrjjti:

  Onpa makean näköiset lähetykset! Miltä maistuu? Siskoni oli joskus (on edelleenkin) kirjeenvaihdossa Japaniin, ja sai sieltä muistaakseni merilevälakua! Sitä makua en koskaan unohda!

 2. annakatariinafeodoroff Anna-Katariina Feodoroff ǩeʹrjjti:

  Niin mistä oot saanu niitä kirjekavereita? Ois kiva iteki alkaa kirjeenvaihtoon

  • Almira Almira ǩeʹrjjti:

   No netissä ku on niitä sellaisia sivuja mistä voi saada sähköpostikavereita tai kirjekavereita. :D

 3. Satu Satu ǩeʹrjjti:

  Ǩeeʹrjtak-a ton eŋgglõsǩiõlin tuu ǩeeʹrjtemtaaurõõžživuiʹm? Mõõn puârast ton silttääk eŋgglõsǩiõl? A mõõn puârast tuu taaurõõžž silttee tõn ǩiõl?

 4. Almira Almira ǩeʹrjjti:

  Joo englanniksi kirjoitan ja osaan ihan kohtalaisesti sitä :D Kirjekaverinikin osaavat ihan hyvin.

 5. hannelefofonoff Hannele Fofonoff ǩeʹrjjti:

  On varmaan kivaa olla ulkomaalaisen kaa kirjekaveri! ;)

 6. Eve Eve ǩeʹrjjti:

  Pauliina, Oli mulla Koreastakin useampi kirjekaveri, nyt tosiaan enää Japanista ja Sardiniasta. Merilevälakua en itse muista, mutta eka kerta vihreää teetä oli ihan kauheaa, se maistui kalalta. Nykyisin tykkään kyllä jo.

  On muuten hauskaa yrittää lukea koltankielisiä kirjoituksia, aika paljon ymmärtää pohjoissaamen pohjalta (ne taidot ovat tosin vielä hatarat). :)

Koommend ää’šš!