annakatariinafeodoroff
16.03.2010 č 10.17
Anna-Katariina Feodoroff:

Oobbâs

Mee´st lij škooulast åå´n musiikkjoukk “Oobbâs”, ǥu nju´hččmânnust lie  Sää´mnuõri čeä´ppvuõđpeei´v Ruä´vnjaarǥast. Mee´st lie hä´rjjtõõzz määŋg vuâra neä´ttlest. Muu miõlâst tõt lij samai hää´sǩes! Mon lääulam tõ´st, lešâ haa´le´ččem siltteed soittâd piano le´be kitara, lešâ leäm čuu´t lää´šǩes hä´rjjtõõllâd jiõččânji. Tõõ´nn diõtt haa´le´ččem, što mee´st le´čči škooulâst muđoi še näkkam musiikkhååmm, lešâ ij mee´st äi´ǧǧ rii´tte tõõ´zz…

Leäm kuuitõǥ äi´vv älššas tän pirr!

Kommeent
Šõõddi-a mâiʹd-ne miõʹlle? Koommend ääʹšš!
Komment (14)

Kategorii Sevettist šäigg da soitt

14 vasttõssâd “Oobbâs”

 1. Almira Almira ǩeʹrjjti:

  juu nii pitäs :D

 2. juusofofonoff Juuso Fofonoff ǩeʹrjjti:

  Olis kyllä kiva jos bändi säilys mutta on kyllä totta että aika ei ehkä saattas riittää… Mutta ei se kitaransoiton oppiminen ole niin HIRVEÄN vaikeaa. Aikansa harjoittelleepi niin kyllä se siitä lähtee. :D

 3. Pauliina Pauliina ǩeʹrjjti:

  Kepakko alkaa kyllä äkkiä soida kun sitä jaksaa edes tämän tästä vähän rämpyttää- muistatteko miten Martti isännöi kitaraansa Sevetin juhlissa vaikka ei ollut ku puoli vuotta soittanu?!

 4. annakatariinafeodoroff Anna-Katariina Feodoroff ǩeʹrjjti:

  Joo, mutta se on just se, ettei saa aikaseks otettua kitaraa käteen ;) Martti onki joku tuhattaituri!

 5. hannelefofonoff Hannele Fofonoff ǩeʹrjjti:

  Mäkin haluisin osata soittaa jotain muuta kun kosketinsoitinta…. Tai jotain, nii toi aika…

 6. Ulpu Ulpu (http://Sevetti) ǩeʹrjjti:

  Upeasti olette oppineet! Kyllä jonkun instrumentin soiton opettelu kannattaa, siitä on aina iloa! Esim. leireillä ja tulevissa opiskelupaikoissa ym. varmasti on musisointia tai mahdollisuus lähteä johonkin laulu- tai soittoryhmään/bändiin. Itse olen harrastanut musiikkia 7-vuotiaasta ainakin laulaen ja vähän soittaenkin, ja sen kautta olen saanut monia rikkaita kokemuksia eri musiikkiporukoista ja projekteista, ulkomaita myöten. Suosittelen lämpimästi! Ra´vvjem!

  Olis mahtavaa jos täältä lähtis uusi kolttabändi kiertelemään maalimalle, siögg Oobbas!

 7. Eve Eve ǩeʹrjjti:

  Tulin Pauliinan vinkistä kurkkaamaan sivuja ja löysin teijän bändijutut, hieno homma! Mullakin kitara lojuu jossain nurkassa vaan, kun en enää muista sitä vähääkään, mitä joskus oon oppinu. Ehkä se inspis sit joskus taas iskee.

 8. Pauliina Pauliina ǩeʹrjjti:

  Eve pistetään yhteinen bändi pystyyn: Ee´led ja Ainu voi laulaa taustoja kun minä ja sinä kepitetään!

 9. Satu Satu ǩeʹrjjti:

  Aka, ton ǩeeʹrjtak samai puârast säämas! Tuʹst feʹrttai juäʹtǩǩed sääʹmǩiõl mättˈtõõtmõõžž. Možât tät ǩiõll kuäʹss-ne veäʹǩǩad tuu tuâjjpääiʹǩ ooccmen.

  • annakatariinafeodoroff Anna-Katariina Feodoroff ǩeʹrjjti:

   Mm-m, kâl mon meeinam juâtkkad mättʼtõõttmõõžž… Da puõtti ee´jj tuõddârsää´mǩiõʹl älttaam še. Nääiʹt täʹst vuäʒʒ häʹrjjtõõzz ǩeeʹrjteel tiiʹǩǩ da dååma laaulid da nåkkmid da jåårǥlååđeel teekstid ;) da ǥu kuʹvdaal laaulid! Tõt lij kâʹl samai puerr nääʹll. Tueʹjjpäiʹǩǩ plaan lie rajjum lååi eeʹǩǩed õõud årra :D :D

 10. Pauliina Pauliina ǩeʹrjjti:

  Kuuntelin just radiosta sinun kirjoittaman tarinan Seijan lukemana- upea stoori! ja mikä on työpaikkaplaanisi??

  • annakatariinafeodoroff Anna-Katariina Feodoroff ǩeʹrjjti:

   AAA =D Mikähän tarina se on ollu? Niitäki nimittäin löytyy… Noo tässä ku on aatellu 10 vuotta eteenpäin niiiin Giellakaksen kautta tänne takasin.

 11. Ulpu Ulpu (http://Sevetti) ǩeʹrjjti:

  Saamelaisnuorten taidetapahtuma Rovaniemellä 7.-8.4.2010
  ONNEA, ONNEA, ONNEA! Olitte ihania!
  Mua ja Seijaa jännitti kovasti, paljon oli harjoiteltu ja kaikki tehneet töitä. Ja odotukset täyttyivät: esitykset menivät kumpikin hienosti -ei voitu enää olee ylpeämpiä teistä! :)
  Toivottavasti jatkoa seuraa!

Koommend ää’šš!