hannelefofonoff
27.03.2010 č 15.32
Hannele Fofonoff:

Ja aurinko paistaa

Tänään me lähettiin Leenan kaa käymään ulkona tuolla jossain metsässä. Päätä vähän aluks särki, mut ulkona käyminen helpotti. Ulkona oli lämmin, ku aurinko paisto. Tuli tosi kuuma tuolla kävellessä. Nyt me leivotaan sit sämpylöitä! :) Iskä lähti käymään mökillä tänään ja meiän kaikkien ois tarkotus lähteä käymään mökillä huomenna jos ei oo huono keli. :)

Kommeent
Šõõddi-a mâiʹd-ne miõʹlle? Koommend ääʹšš!
Komment (3)

Kategorii Hääʹsǩ tueʹjjeed, Rääʹǩǩes peiʹvvǩeʹrjj

3 vasttõssâd “Ja aurinko paistaa”

 1. Satu Satu ǩeʹrjjti:

  Täʹbbe lij leäm tuõđi mooččâs da pakk peiʹvv! Muäna Jounin kaaʹfstõõliim jäskka åuggan da kâʹl leäi hääʹsǩ! Meeʹst lij tollsââi pirr rajjum nåkam muõttpõrtt, koon seʹst vuäitt išttâd ij-ǥa piõgg pååss tõn sizz. Toʹben lij hääʹsǩ päʹštted maaʹrfid še.
  Tuäivam, što jâđđa lij mooččâs šõŋŋ, što ton piâzzak piârrjinad jieʹlled tij ǩeâmpast.

 2. Minna Moshnikoff Minna Moshnikoff (http://www NULL.moshnikoff NULL.fi) ǩeʹrjjti:

  Hyvä että siellä on nätti keli, täällä Espoossa sataa vettä ja on tosi harmaata.

 3. Pauliina Pauliina ǩeʹrjjti:

  Pääsittekö mökille asti?

Koommend ää’šš!