leenafofonoff
09.04.2010 č 17.22
Leena Fofonoff:

Saamelaisnuorten taidetapahtuma 7.-8.4.2010

Oltiin nyt sitten siellä Roissa esiintymässä ja oli aivan mahtava reissu kokonaisuudessaan!! : )  Ja se esiintyminenkin oli niin kivaa, olisi tehny mieli esiintyä toisenkin kerran..

Esityksethän meni siis hienosti.  Juuso leu´ddas hyvin ja pääsi kolmen parhaan joukkoon. Oobbâs ei yltänyt palkintosijalle, mutta kaikki sanoivat pitävänsä esityksestä.  Laulun sanat olivat koskettaneet muutamia ihmisiä yleisössä ja he olivat jopa puhjenneet kyyneliin!!

Tapahtumassa oli paljon hienoja ja erilasia esityksiä ja niitä oli kiva seurata. Mikä  tärkeintä tapahtumassa esiintyminen toi meille kaikille kokemusta ja toivonkin, ettei tämä meidän bändi-touhu loppuisi vaan me jatkettaisiin uusien biisien harjoittelemista.

Kaikki te ihanat ihmiset meidän bändissä: Olitte mahtavia!!! :D (ollaanhan samaa mieltä siitä, että aletaan harjoitella jotain uutta kappaletta?!?)

Kommeent
Šõõddi-a mâiʹd-ne miõʹlle? Koommend ääʹšš!
Komment (6)

Kategorii Hääʹsǩ tueʹjjeed

6 vasttõssâd “Saamelaisnuorten taidetapahtuma 7.-8.4.2010”

 1. Satu Satu ǩeʹrjjti:

  Mon leäm kuullâm da interneʹttist lookkâm, što määŋg oummu lie ǩeittam tij čuäʹjtõõzzid! :) :)
  Säärn Juuso, što ooudam suʹnne jõnn ciist, ko son piâzzi kooum vuõssmõõzz jouʹǩǩe. Šiõǥǥ!!! :) :) :) (Jiõm ni teâttam, što son silttad leuʹddjed!)

 2. Pauliina Pauliina ǩeʹrjjti:

  Suuret onnittelut todella hienosti menneestä keikkamatkasta!! Jatkakaa ihmeessä soittamista!!!

 3. Satu Satu ǩeʹrjjti:

  Leäʹped-a juʹn lookkâm, što mâiʹd teeʹst lij ǩeʹrjjtum Kaleva-nõmmsas gaʹzeâʹtest. Täʹst lij liŋkk, koon veäkka piâssveʹtet lookkâd.
  http://www.kaleva.fi/uutiset/saamelaisnuoret-haluavat-itse-kehittaa-kulttuuriaan/848448 (http://www NULL.kaleva NULL.fi/uutiset/saamelaisnuoret-haluavat-itse-kehittaa-kulttuuriaan/848448)

  • Seija Sivertsen Seija Sivertsen (http://sevetti) ǩeʹrjjti:

   Mij jiõʼliim Arkticumist da taidemuzeist še tueʼlespeeiʼv. Lapin Kansa da Stt leʼjje toʼben Naa da Unna Junna še.
   Reiss leäi kâʼl lossâd ko peäʼl viiđ ääiʼj juʼn õõlǥi kåccjed.

 4. ethiffingenue ethiffingenue (http://buynolvadexonlinehere NULL.com//#ghazw) ǩeʹrjjti:

  buy nolvadex 20mg (http://buynolvadexonlinehere NULL.com/#venme)buy nolvadex cheap (http://buynolvadexonlinehere NULL.com/#xrppn) , http://buynolvadexonlinehere.com/#lpkza (http://buynolvadexonlinehere NULL.com/#lpkza) buy nolvadex 20mg

 5. HubyWarrapy HubyWarrapy (http://buyonlinezoloftmeds NULL.com//#xrier) ǩeʹrjjti:

  zoloft online cheap (http://buyonlinezoloftmeds NULL.com/#bimpi)zoloft online cheap (http://buyonlinezoloftmeds NULL.com/#ajcps) , http://buyonlinezoloftmeds.com/#fblie (http://buyonlinezoloftmeds NULL.com/#fblie) zoloft online

Koommend ää’šš!