Ainoat ulkomaat, joissa oon käynyt ovat Norja ja Venäjä. Kauemmas en ole vielä päässyt, mutta huomenna pitkä odotus ja uurastus palkitaan, kun matka kohti Turkkia alkaa =) Tänään olen pakkaillut ja tuskaillut: mitä oikein tarvitsee, puuttuuko jotain, laukku on liian pieni yms. Vieläkin kyllä mietityttää,että laukkuun ei mahdu tullessa yhtään mitään ylimääräistä, mutta ei voi mittään ;)

Auringonpaistetta siellä Turkissa toivon mukaan riittää. Täytyy vaan suojautua siltä hyvin, ettei pääse palamaan. Sehän olisi tosi harmillista, jos vaikka selkä helottaisi ihan punaisena pari päivää :(

Uskon, että matka tuo meille kaikille paljon uusia kokemuksia ja jokainen oppii jotain uutta Turkista. Ehkä kohdallemme osuu yllätyksiäkin: kaupoissa, retkillä tai missä vaan. Yllätykset tosin vain värittävät matkaamme ja tekevät muistoista hauskempia ja ihan kiva niin.

Turkin kulttuuriinhan kuuluu tinkiminen ostoksia tehdessä. No okei, ehkä supermarketin kassalla ei kuulu tinkiä, mutta toreilla kyllä. Mitenköhän se onnistuu? Ikinä en oo tinkiny toreilla ja nyt sitten pitäisi.. No, parin kerran jälkeen se alkaa kai olla jo melko luontevaa?Toivottavasti ;)

Matkan jälkeen kirjoittelen tänne lisää ja yritän jaksaa kirjoittaa koltaksi :)
PS. Olen IHAN varma, että olen unohtanut jotain…

Kommeent
Šõõddi-a mâiʹd-ne miõʹlle? Koommend ääʹšš!
Komment (2)

Kategorii Rääʹǩǩes peiʹvvǩeʹrjj

2 vasttõssâd ““LENTO KOHTI ALANYAA LÄHTEE HETKEN KULUTTUA PORTILTA…:D””

  1. Pauliina Pauliina ǩeʹrjjti:

    Kuinka matka meni ja unohditko mitään;)?

  2. Leena Leena ǩeʹrjjti:

    Matka meni tosi hyvin, enkä vissiin unohtanu mitään.. (:

Koommend ää’šš!