leenafofonoff
15.08.2010 č 18.36
Leena Fofonoff:

Kripari

Olin tosiaan kriparilla Rovaniemellä (tai itse asiassa Paavalniemesssä) elokuun ekan viikon ja se oli tosi kiva viikko kaikenkaikkiaan!:-) Meitä oli siellä 18 leiriläistä, poikia yli kaksinkertaisesti enemmän kuin tyttöjä ja kunhan parin päivän alkukankeudesta selvittiin eikä oltu enää niin tiiviisti omissa, tutuissa porukoissa, vaan oltiin yhdessä, niin leirillä oli ihanaa!  Meillä oli paljon erilaisia kivoja pelejä mitä pelattiin yhdessä ohjaajien johdolla ja kaikilla oli luultavasti hauskaa niitä pelatessa : D  Niin ja olihan meillä sitten niitä oppituntejakin.. Meille opetettiin mm. mitä on synti ja me käytiin läpi sakramentteja. Oppitunnitkin oli ihan mukavia, kun niillä keskusteltiin eikä ollut ihan samanlainen meininki kuin koulun oppitunneilla. : ) Lisäksi meillä oli muutama kiva demo. Oli häät, kastejuhla ja hautajaiset. Eli me käytiin ihan konkreettisesti läpi, millaiset ne palvelukset oikeasti on ja muuta sellasta. Ne oli kyllä kivoja, vaikka me ei ketään oikeasti kastettu ja haudettu X) (Kastettiin hyvännäköinen jääkarhu ja pieni nukke haudattiin.) Sitten kun oli sitä vapaata-aikaa, niin me pelattiin sulkapalloa ja mölkkyä ja heitettiin tikkaa. : D Niin ja pelattiin me sitä, hmm.. petangiakin. Vai mikäs sen yhden pallopelin nimi oli? Joku petangi se oli X)

Ekana kriparipäivänä tuntui, että ei ikinä tutustu muihin leiriläisiin kunnolla, kun jokainen on omassa porukassa ja ruokailussakin kaikki istui hiljaa ja söivät vaan. Viimeisinä päivinä asiat oli ihan toisin: ruokaillessa ei kuullut edes omia ajatuksiaan ja päätösliturgian aikana tuli tosi haikea olo, kun tiesi, että nyt se on ohi. Oli kyllä mukava viikko ja mieleen jäivät sekä ihanat ja hauskat kuin ne vähemmänki kivat asiat : D Ja jos viikon aikana tarvitsi tutun kaverin juttuseuraa, niin olihan siellä Almira, Aaro, Pete ja Martti samalla leirillä! Ja Aka ohjaajana, niin ei sen puoleen : )

Kommeent
Šõõddi-a mâiʹd-ne miõʹlle? Koommend ääʹšš!
Komment (3)

Kategorii Rääʹǩǩes peiʹvvǩeʹrjj

3 vasttõssâd “Kripari”

 1. Minna Moshnikoff Minna Moshnikoff (http://www NULL.moshnikoff NULL.fi) ǩeʹrjjti:

  Petanque on tosi hauska peli, mekin on pelattu sitä tänä kesänä mökillä. Ja sulla kuulostaa olleen hauska kripari!

 2. Leena Leena ǩeʹrjjti:

  Petanquehan se oli, pieni kirjoitusvirhe vaan : D
  Ja olihan tuo kripari suurimmaksi osaksi hauska.(:

 3. Pauliina Pauliina ǩeʹrjjti:

  mahtavan hauskaa että olitte noin isolla omalla porukalla sevetistä!

Koommend ää’šš!