hannelefofonoff
18.08.2010 č 17.42
Hannele Fofonoff:

ulkona

Eilen meillä oli kolmen oppitunnin pituinen koulupäivä ja olimme koko päivän ulkona. Siinä oli joku idea, että piti päästä lentokoneeseen ja siihen liittyi tehtäviä. Yksi oli semmoinen, että limsakorit oli laitettu peräkkäin ns. lautaksi. Sitten meidän piti liikkua sillä toiseen päähän siirtämällä viimeinen kori ensimmäiseksi. Välillä me menetettiin koreja ja seisottiin ahtaammin lautan päällä. Jotkut tulivat joskus sokeiksi ja joillekkin tuli palovammoja niin että kahden oppilaan toiset jalat sidottiin yhteen.

Oli niitä muitakin tehtäviä; muodostaa pyramideja eri tavalla ja silmät sidottuina saada yhteen sidotusta suopungista muodostettua kuvio, missä on neljä kulmaa ja jokaisessa kulmassa on yksi oppilas, yksi oppilas keskellä ja yksi oppilas kahdella eri sivulla. Oli vähän kylmä sää, ihan vähän tihkutti vettä ja tuuli koko ajan. Ei mikään paras sää olla melkein kolme tuntia ulkona. :p

Kommeent
Šõõddi-a mâiʹd-ne miõʹlle? Koommend ääʹšš!
Komment (5)

Kategorii Rääʹǩǩes peiʹvvǩeʹrjj

5 vasttõssâd “ulkona”

 1. Satu Moshnikoff Satu Moshnikoff ǩeʹrjjti:

  Ton jiõk čuuʹt tuʹǩǩääm tõn peeiʹvest avi mâiʹd? Muu miõlâst kâʹl juõʹǩǩnallšem tuejjumuš åuggan lij hääʹsǩ. Teʹl kâʹl ko šõŋŋ lij kõõumâs, âlgg leeʹd pakk pihttâz, što åuggan määšš. :)

 2. Pauliina Pauliina ǩeʹrjjti:

  Mutta kyllähän te Sevetin sissit säitä kestätte- ette ole sokerista tehtyjä;)

 3. Satu Moshnikoff Satu Moshnikoff ǩeʹrjjti:

  Hannele, pyydä joltakulta apua (ellet itse osaa), jotta saat sen palkitun Sevetin kylän tulevaisuusnäkymän tänne Nuorten blogiin näkyville. Se on niin hyvä, että soisin useamman henkilön pääsevän sen ajatuksista osalliseksi! :D

  • Seija Sivertsen Seija Sivertsen (http://sevetti) ǩeʹrjjti:

   Tät lij jeä’nab Satulle. – Tõin ǩee’rjtõõzzin šâdd siõm 3ee’rjaž. Ko pâi vuäitak vueʼrdded võl siõmmnaa…

   Na možat puk jie vuein tõn ǩeerja, tõn diõtt kâʼl leʼčči šiõǥǥ što tõt kuâsttjeʼčči tääiben še.

   • Satu Moshnikoff Satu Moshnikoff ǩeʹrjjti:

    Späʹssep, Seija tuu vasttõõzzâst! Ǩeerjaž lij kâʹl šiõǥǥ še, leâʹša tän Nuõri Blooǥǥ lookkji jie vueiʹt lookkâd Hannele šiõǥǥ jurddjid, ko jie tieʹđ, što koʹst tõn ǩeerja vuäʒʒče. – Tõnt mon tuäivam, što suu ǩeʹrjjtõs leʹčči tääi seeidi âʹlnn še!

Koommend ää’šš!